Vis kurv
0
0,00 NOK
Søk her ...
 
Produkter

Kjøpsbetingelser


Indhold:
  1. Persondatapolitikk
  2. Logistikk
  3. Bestilling
  4. Betaling
  5. Levering
  6. Angrerett
  7. Reklamasjon
  8. Klageadgang
  9. E-markedsføring
  10. Kontaktinformasjon
  11. Standard angreskjema
Gjeldende kjøpsvilkår vedrørende all handel foretatt via www.glassexpert.no.

1. Persondatapolitikk
Vi innhenter kun personopplysninger i forbindelse med kjøp fra vår nettbutikk i forhold til levering. Det gjelder følgende opplysninger:
  • Org-nummer – Hvis det gjelder en bedrift
  • Navn
  • Adresse
  • Postnummer
  • By
  • Telefonnummer
  • E-postadresse


Disse opplysningene registreres og lagres hos Glassexpert.no i inntil 5 år, hvor de deretter slettes i hht. Bokføringsloven. De innsamlede opplysningene benyttes kun i forbindelse med vårt regnskap da Skatteetaten kan kreve å se dokumentasjon på utført fakturering.

Når det samles inn personopplysninger via vår nettside, sørger vi alltid for at dette kun skjer i samsvar med ditt samtykke, og at du er informert om nøyaktig hvilke opplysninger som innsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos Glassexpert har adgang til opplysningene som registreres om deg.
Dataansvarlig hos glassexpert.no er HM Group Norway.

Opplysninger som er gitt til glassexpert.no formidles eller videreselges ikke til tredjepart under noen omstendigheter, og ingen senstive personopplysninger blir registrert. Alle innsamlede opplysninger oppbevares ukryptert i virksomhetens database, og vi overfører ikke kundeopplysninger kryptert. All data som lagres i databasen foregår via en SSL-kryptert linje.

Som registrert hos HM Group Norway A/S har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registreringen. Du har også rett til innsikt i, hvilke opplysninger, der er registrert om deg. Disse rettigheter har du etter Persondataloven og henvendelse i forbinnelse hermed rettes til Glassexpert.no via e-post (kundeservice@glassexpert.no).

Har du spørgsmål i forbinnelse med vår datapolitikk kan du kontakte glassexpert.no på telefon 23968111.

2. Logistikk
Logistikk brukes på www.glassexpert.no, og det betyr at et statistikk-system samler inn informasjon som gir en statistikk over hvor mange besøkende nettsiden har, hvor de kommer fra og hvilken del av websiden de går ut av. På www.glassexpert.no brukes statistikk som formål å optimalisere nettsiden og funksjonaliteten, samt å skape økt brukervennlighet. Vi registrerer ingen opplysninger om deg eller andre kunder, som kan spores tilbake til fysiske personer, så fremt det ikke er knyttet til et salg fra vår nettbutikk. Se avsnitt om persondatapolitikk ovenfor.

Som registrert hos www.glassexpert.no har du alltid rett til å gjøre innsigelse mot registreringen og du har rett til innsikt i hvilke opplysninger, der er registrert om deg. Disse rettigheter har du etter persondataloven og henvendelse i forbinnelse hermed rettes til glassexpert via e-post:
kundeservice@glassexpert.no.

Cookies/Informasjonskapsler
På glassexpert.no benyttes cookies med formål å optimalisere nettsidens funksjonalitet og gjøre besøket på siden så enkel som mulig for deg.

Du kan til enhver tid slette cookies fra datamaskinen din, hvordan dette gjøres er avhengig av hvilken nettleser du bruker.  

3. Bestilling
Du kan bestille varer fra www.glassexpert.no direkte fra hjemmesiden. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til å kontakte oss.

Du må være fylt 18 år for å handle på glassexpert.no – er du under 18 år må du ha samtykke fra dine foreldre.

En avtale kan alltid lett annulleres av en forelder, hvis det måtte vise seg at den er blitt inngått av et barn eller ung under 18 år.

Når du har bestilt via ovenstående, registreres du som kunde i vår database. Alle prisene på nettsiden er inkl. moms og i norske kroner. Alle oppgitte priser er også inklusive alle avgifter, toll mm. Prisene er dagspriser. Når du handler med glassexpert.no, inngås avtaler på norsk.

Om du ønsker en kopi av din ordrebekreftelse, kan du logge inn på siden eller sende en mail til: kundeservice@glassexpert.no.

Slikk foregår kjøpsprosessen i vår nettbutikk:
  1. De ønskede varer tilføyes til handlekurven
  2. Når de ønskede varer er i handlekurven trykkes på knappen "Til kassen"
  3. Kassen (Gjennomfør ordre): Du blir nå bedt om å inntaste dine kontakt- og leveringsopplysninger.
  4. Velg betalings- og forsendelsesmetode.
  5. Inntast dine kortopplysninger
  6. Godkjenn din ordre ved å markere: "Jeg aksepterer betingelsene", og trykk på knappen "Godkjenn og Betal"


Hvis betalingen ble gjennomført tilfredsstillende, får du da en mail med din ordrebekreftelse. Hvis betalingen ikke ble gjennomført vil man bli presentert for en feilmelding og du kan trykke på knappen "Tilbake" for å prøve igjen. Når betalingen er gjennomført tilfredsstillende vil du få tilsendt mail til den e-post adresse man inntastede tidligere. Umiddelbart etter avsluttet kjøp vil du kunne utskrive din ordrebekreftelse. Hvis du ikke mottar ordrebekreftelsen pr mail kan der rettes henvendelse til glassexpert enten via kundeservice@glassexpert.no eller på telefon 23968111. Alle avtaler inngås på norsk.

4. Betaling
Betaler du med kredittkort er du sikret mot misbruk. Du har her mulighet for å avvise en betaling når du mottar betalingsoversikten. Du løper derfor som regel ingen risiko hvis kortet ditt skulle bli misbrukt i en nettbutikk som benytter SSL (Secure Socket Layer) i sitt betalingssystem.

I vår nettbutikk kan du betale med Mastercard, EUROcard, VISA og VISAelectron, Maestro, Klarna og PayPal. Du kan også betale via bankoverførsel (obs! merk at ved bankoverførsel er du ikke beskyttet av innsigelsesordningen). Vi sender deg varene dine så snart betalingen er mottatt.

Glasexpert.no oppkrever ikke gebyr ved betaling.

Dataene du sender i forbindelse med kjøp betalt med betalingskort er krypterte (SSL), og det er derfor kun PBS/Nets som kan lese disse. Hverken glassexpert.no eller andre har mulighet for å lese dataene.

Beløpet for varene trekkes først når varene sendes fra Plastbutikken, Ved betaling med bankoverførsel sendes varen først når betalingen er registrert. Det trekkes aldri et større beløp enn det du har godkjent ved kjøpet.

5. Levering
Levering skjer med DHL. Leverancen omfatter kun de i ordrebekreftelsen nevnte produkter. Leveringstiden er 5-10 hverdager for produkter på glassexpert.no. Herdet glass blir ekstra forarbeidet og krever ofte et par dager ytterlige til levering. Der kan dog forekomme utsolgte lengder/dimensjoner, du vil I så fald bli kontaktet av oss med en ny leveringstid.

Ved bestilling av to eller flere produkter kan leveringen bli oppdelt i to eller flere leveringer. Oppdelt levering vil ikke medføre ytterligere omkostninger for kunden. Ved synlige skader, feilleverancer eller reklamasjon er det veldig viktig, å påtale det overfor fraktemann/posten slikk at det kan påføres fraktbrevet. Det er derfor alltid en god idé å tjekke varen ved levering. Hvis mulig tas et digitalt foto av skader ved leveringen og sende det til kundeservice@glassexpert.no med beskrivelse av leveringsdato, tid og omfang av skade.

Fraktprisen fremgår med det samme når produktet legges i handlekurven.

Vi leverer til Norge.
Ved levering til ikke-brofaste øyer, leveres til nærmeste brofaste fergehavn. Levering til ikke-brofaste øyer vil bli pålagt et ekstra frakttelleg. Telleggets størrelse avhenger av hvor varen skal leveres.

Vi har ingen varer på salgskontoret.

6. Angrerett
Du har 14 dagers angrerett, når du handler på glassexpert.no.

Angrefristen utløper 14 dager etter den dag du;
a) Har mottatt din vare.
b) Får den siste vare i fysisk besittelse, når det dreier seg om en avtale om flere forskjellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
c) Får det siste parti, eller den siste del i fysisk besittelse, når det dreier seg om en avtale om levering av en vare, der består av flere partier eller deler.

Du må innen 14 dager fra mottakelse gi oss melding om, at du ønsker å angre dit kjøp. Meldingen må gis ved å sende en epost til kundeservice@glassexpert.no eller ring til oss på 23968111. I din melding må du gjøre oss tydeligt oppmerksom på, at du ønsker å utnytte din angrerett. Du kan også velge å benytte vår angreskjema og sende den pr. mail. Den finner du medsendt i din ordrebekreftelse og nederst i dette dokument.

Du kan ikke angre ved blott å nekte mottakelse av varen uten samtidig å gi oss tydelig melding om dette.

Returnering
Du må sende din ordre retur til oss uten unødig forsinkelse og senest 14 dager etter, du har meddelt os, at du ønsker å angre dit kjøp. Du må avholde de direkte utgifter i forbinnelse med tilbakelevering av varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt inn. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer unntatt angreretten
Følgende varetyper er unntatt angreretten:
  1. Levering av varer, som er fremstilt etter forbrukerens specifikasjoner eller har fått et tydeligt personligt preg.
  2. Varer kjøpt på spesialmål eller tilskåret på dine mål, er ikke omfattet av angreretten. Dette gjelder eksempelvis alle glassplater/stenkplader mv. skåret på mål. Dette gjelder også alle vindusglass, glassvern, dusjnisjer mv. skåret på mål.

Varens stand, når du sender den retur
Du hefter kun for eventuel forringelse av varens verdi, som skylles annen håndtering, enn hva der er nødvendigt for å fastslå varens art, egenskaper og den måte, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måte, som hvis du prøvede den i en fysisk butikk.

Hvis varen er prøvet utover, hva der er beskrevet ovenfor, betrakter vi den som brukt, hvilket betyr, at du ved angring av kjøpet kun får en del eller intet av kjøpsbeløpet retur, avhengig av varens handelsmessig verdi.

For å motta hele kjøpsbeløpet retur må du da gjøre det samme, som man kan i en fysisk butikk. Du skal avprøve varen, men ikke ta den i bruk.

Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet
Hvis du angrer dit kjøp, får du naturligvis det beløp du har innbetalt til oss, tilbake. I tilfelde av en verdiforringelse, som du hefter for, fratrekkes denne kjøpsbeløpet.

Hvis du benytter din angrerett, refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg, herunder leveringsomkostninger (ikke ekstra omkostninger som følge av dit eget valg av en annen leveringsform enn den billigste form for standardlevering, som vi tilbyr), uten unødig forsinkelse og under alle omstendigheter senest 14 dager fra den dato, hvor vi har mottatt melding om din beslutning om å angre denne aftale. Vi gjennomfører en slikk tilbakebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den opprinnelige transaksjon, medmindre du uttrykkeligt har innvilget i noe annet.

Vi kan tilbakeholde tilbakebetalingen, inntil vi har mottatt varen retur, med mindre du innen da har fremlagt dokumentasjon for å ha returneret den. Hvis du angrer kjøpet, må varen sendes tilbake til vår leverandør. Kontakt oss for å få opplyst nærmere adresse.

Bemerk, at varen kommer direkte fra vår leverandør, så det er oftest tilbake til denne leverandør returvaren må sendes. Ekspedisjonen går derfor raskere hvis du kontakter oss innen en vare sendes retur, så vi kan opplyse om den korrekte leveringsadresse.

Hva må jeg sende med tilbake?
Du må vedlegge en kopi av ordrebekreftelsen. Ekspedisjonen går raskere hvis, du også utfyller vår skjema/angreskjema.

Bemerk! Vi mottar ikke pakker sendt pr. etterkrav.

7. Reklamasjon
Kjøpelovens mangelsregler kan finne anvendelse på varekjøp.
Der gis etter kjøpeloven en reklamasjonsrett i 24 måneder på alle varer. Reklamasjonsretten betyr, at du kan reklamere over feil og mangler ved produktet i 24 måneder etter kjøpet.
Det er en forutsetning at disse mangler, ikke er oppstått som følge av din feilagtige bruk av produktet eller annen skadeforvoldende atferd, der har medført manglen.

Hvis varen er beheftet med en mangel, har du som forbruker mulighet for enten å få varen reparert, ombyttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjon.

Glassexpert.no kan ikke gjøres ansvarlig for eventuelle omkostninger forbunnet med de- og gjenmontering av solgte varer.

Du må reklamere innenfor rimelig tid etter du har konstatert manglen. Reklamerer du innen 2 måneder anses reklamasjonen alltid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fraktomkostninger, som du måtte ha i forbinnelse med returnering av varen, når reklamasjonen er berettiget.

Vi refunderer rimelige fraktomkostninger
Er reklamasjonen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fraktomkostninger.

Varen sendes tilbake direkte til vår leverandør, kontakt oss for adresse.

Bemerk, at varen kommer direkte fra vår leverandør, så det er oftest tilbake til denne leverandør returvaren må sendes. Ekspedisjonen går derfor raskere hvis du kontakter oss innen en vare sendes retur, så vi kan opplyse om den korrekte leveringsadresse.

Vi har bruk for følgende informasjon, når du sender varen til oss
Når du returnerer varen, bedes du opplyse hva problemet er, så detaljert som muligt.

Husk at varen alltid må sendes tilbake i forsvarlig emballasje, og husk å få en kvittering for avsendelse, så vi kan tilbakebetale dine fraktomkostninger.

Bemerk! Vi mottar ikke pakker sendt pr. etterkrav eller lignende.

Ved synlige skader og feilleverancer oppfordres du til å påtale det overfor fraktemannen/posten slikk at det kan påføres fraktbrevet. Det er derfor alltid en god idé å tjekke varen ved levering.

8. Klageadgang
Hvis du vil klage over dit kjøp, må du rette henvendelse til Jens-Jakob Sørensen, tlf. 23968111 eller kundeservice@glassexpert.no Hvis det ikke lykkes oss å finne en løsning, kan du inngi en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelsene herfor er oppfylt. Du kan klage til Forbrukerombudet:
Sandakerveien 138
0484 Oslo
www.forbrukerombudet.no

Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsakeligt vil være relevant, hvis du er forbruker med bopæl uten for Danmark. Du finner klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

9. E-markedsføring
Der utsendes ingen e-mail-reklamer, nyhetsbrever eller lignende fra www.glassexpert.no, medmindre kunden selv aktivt har tilmeldt seg dette.

10. Ansvar & forbehold
Alle bygninger er forskjellige, og der er forskjellige forhold og forutsetninger for ethvert nybyggeri. Derfor er alle montasjeveiledninger – både skriftlige og verbale – av veiledende karakter. Det er dit eget ansvar å rådføre deg med en byggteknisk rådgiver.

11. Tolerancer
Skjæretoleranser:
2, 3, 4, 5, 6, 7 og 8mm
+/- 2mm for dimensioner indtil 2000mm
+/- 3mm for dimensioner større end 2000mm

10 og 12mm
+/- 3mm for dimensioner indtil 2000mm
+/- 4mm for dimensioner større end 2000mm

15 og 19mm
+/- 5mm for dimensioner indtil 2000mm
+/- 6mm for dimensioner større end 2000mm

Andre tolerancer henvises til EN 12150

12. Herdemerke
Alt herdet glass kommer med et stempel, kalt et herdemerke, der beskriver, at glasset er laget i overensstemmelse med Europæisk standard EN 12150. Herdemerket er runt (Ø20mm) og brent inn i glassets hjørne - typisk nederste venstre hjørne. Herdemerket er gråligt, og er ikke spesielt tydeligt. Velger du herdet glass uten et stempel, er glasset ikke godkjent etter Europæisk standard EN 12150.
Der er ikke som standard herdemerke på stenkplater eller alminnelige herdede glassplater, der er kun på thermoruter og glassvern. Hvis du ønsker et herdemerke på stenkplater eller en alminnelig glassplate, så kontakt oss umiddelbart etter din bestilling, eller skriv en melding i notatfeltet i bestillingsprosessen. Herdet glass uten herdemerke er fremstillet på præcis samme måte som herdet glass med herdemerke. Der er kun merket til forskjel.

13. Kontaktinformasjon
Glasexpert.no (HM Group Norway)
Andersrudveien 7
1914 YTRE ENEBAK
Norge
Telefon: 23968111
CVR: 30527615
WEB: www.glassexpert.no
Email: kundeservice@glassexpert.no
 

Angreskjema


(dette skjema utfylles og returneres kun, hvis angreretten gjøres gjeldende)
- Til glassexpert.no, Andersrudveien 7, 1914 YTRE ENEBAKK. Tlf. 23 96 81 11, Email: kundeservice@glassexpert.no
- Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker å gjøre angreretten gjeldende i forbinnelse med min/vår (*) kjøpsavtale om følgende varer (*)/levering av følgende tjenesteytelser (*)
- Bestilt den (*)/mottatt den (*)
- Forbrukerens navn (Forbrukenes navne)
- Forbrukerens adresse (Forbrukenes adresse)
- Forbrukerens underskrift (Forbrukenes underskrifter) (kun hvis formularens innhold meddeles på papir)
- Dato

(*) Det ikke relevante utstrekes